Hoveniersbedrijf Loek Barte

Hovenier Hilversum

Bent u op zoek naar een goede hovenier in Hilversum? Dan bent u bij hoveniersbedrijf Loek Barte aan het juiste adres. Al meer dan 28 jaar een begrip in Hilversum en omstreken. Hoveniersbedrijf Loek Barte is een ervaren hoveniersbedrijf uit omgeving Hilversum waar het leveren van kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staat. Bij hoveniersbedrijf Loek Barte kunt u terecht voor verschillende werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld:
Heeft uw tuin een onderhoudsbeurt nodig? Wilt u het een en ander aanpassen in uw bestaande tuin? Of wilt u uw nieuwe droomtuin laten ontwerpen?

Download onze gratis brochure

Download onze gratis brochure

Hovenier-Hilversum-Loek-Barte-5

Tuinonderhoud hovenier Hilversum

Heeft u een mooie tuin, maar geen tijd om deze goed te onderhouden? Dan kunt u hovenier Hilversum inschakelen voor het onderhouden van uw tuin. U kunt extra lang van uw tuin genieten als deze goed onderhouden wordt. Bomen en struiken moeten voor een optimale groei regelmatig gesnoeid worden en ook vaste planten hebben de juiste aanpak nodig voor een goede bloei. Bij het onderhouden van uw tuin horen verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan:
Door uw tuin door Hoveniersbedrijf Loek Barte te laten onderhouden, bent u het hele jaar verzekerd van een nette en frisse tuin die vakkundig onderhouden is en waar u het hele jaar plezier van kunt hebben! Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met u door te spreken.

Wij zijn gespecialiseerd in

Tijd voor verandering in uw tuin?
Hieronder vind je meer informatie over de specialisaties van Hoveniersbedrijf Loek Barte.
Hovenier-Hilversum-Loek-Barte-Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Hulp nodig bij het onderhouden van uw tuin?

Hovenier-Hilversum-Loek-Barte-Tuinontwerp

Tuinontwerp

Tuin naar uw wens laten ontwerpen?

Hovenier-Hilversum-Loek-Barte-Tuinaanleg

Tuinaanleg

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen?

Hovenier-Hilversum-Loek-Barte-Tuinadvies

Tuinadvies

Behoefte aan advies over uw huidige tuin?

Tuinaanleg hovenier Hilversum

Niet (meer) tevreden over uw huidige tuin of bent u gewoon toe aan een nieuwe? Onze hoveniers Hilversum helpen u graag bij het aanleggen van een volledig nieuwe tuin of een onderdeel daarvan. Wij kunnen iedere gewenste tuin voor u aanleggen. Het maakt daarbij niet uit of u zelf een ontwerp aanlevert, of dat wij het tuinontwerp gemaakt hebben.

U hoeft zich tijdens de aanleg nergens zorgen over te maken, want hoveniersbedrijf Loek Barte verzorgt alle werkzaamheden tijdens het aanleggen van uw nieuwe tuin. Van bestrating en beplanting tot het aanleggen van een nieuw terras of vlonder. Wij ondersteunen u graag bij het realiseren van uw droomtuin!

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gratis een offerte aan

Hovenier-Hilversum-Loek-Barte-7

Tuinontwerp hovenier Hilversum

Interesse in het laten ontwerpen van uw droomtuin? Gebaseerd op uw wensen en geheel passend bij uw huis en woonomgeving maakt onze tuinarchitect een passend ontwerp voor u. Tijdens het ontwerpen wordt er rekening gehouden met verschillende onderdelen, zoals bijvoorbeeld het gebruik van kleuren, stijlen, materialen en bloeivoorkeuren. Daarnaast is ook uw levensstijl bepalend. Is gras bijvoorbeeld belangrijk voor uw kinderen? Dan houden wij daar rekening mee. Laat u de tuin ook gelijk door hovenier Hilversum aanleggen en onderhouden? Dan is het tuinontwerp altijd kosteloos. Zo krijgt u eindelijk die gewenste tuin, waar u eerst alleen maar van kon dromen!

Kosten hovenier Hilversum

De kosten voor een hovenier uit Hilversum zijn afhankelijk van de diensten die u wilt. Wanneer u alleen eenmalig tuinonderhoud wilt laten uitvoeren, bent u voordeliger uit dan wanneer u uw tuin volledig opnieuw wilt laten aanleggen. Bij hoveniersbedijf Loek Barte is het ook mogelijk om losse taken aan onze ervaren hoveniers uit te besteden, zoals het onderhouden van uw gazon of het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden.


Benieuwd wat een professionele hovenier in Hilversum u gaat kosten? Vraag dan een gratis offerte bij ons aan. Wij helpen u graag bij het onder handen van uw tuin, plaatsen van tuinverlichting of het in bloei zetten van uw tuin.

Hovenier-Loek-Barte-Utrecht-3-05

Uitgelichte tuinprojecten

Heeft u inspiratie nodig voor uw tuinwensen? Bekijk dan ons recente werk. Dit zijn onze uitgelichte projecten waar wij en onze klanten heel erg trots op zijn!