Gazon onderhoud

Wanneer u straks weer van het gazon kan gaan genieten, wilt u natuurlijk wel dat uw gazon er mooi uit ziet. Een gazon onderhouden is een wekelijkse bezigheid die vaak als lastig wordt ervaren. Met onderstaande tips worden die werkzaamheden een stuk makkelijker.

Is dat niet het geval? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat ons meedenken over hoe we uw gazon weer in topconditie kunnen krijgen (en houden)!

Gazon onderhouden

Voor een prachtig gazon, begint het gazon onderhoud al in het voorjaar. Wanneer de bodem een temperatuur van 10 graden Celsius heeft bereikt, kan het gazon onderhoud beginnen. Wilt u dat het gras net wat groener is dan dat van de buren? Volg dan zeker onze tips op! Voor vragen en aanvullingen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We komen graag langs om te kijken en een plan te bedenken om uw gazon in topconditie te krijgen.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Uw gazon up-to date houden

Gras zaaien, water geven en de kanten onderhouden van het gazon zijn kleine, belangrijke werkzaamheden die elk seizoen terugkomen en uitgevoerd moeten worden! Wilt u dat wij dit voor u uitvoeren of wilt u advies over uw gazon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten

In de tijd van nu werkt het bestrijden van onkruid anders. ‘Vroeger’ werden er bestrijdingsmiddelen gebruikt. Nu zijn daar andere methodes voor.
Het is voorjaar! De planten gaan weer groeien en uw tuin begint kleur te krijgen. Dit betekent dat het tijd is voor de voorjaarsbeurt van uw tuin.
Het is weer tijd om uw tuin winterklaar te maken. De bladeren zijn van de bomen gevallen, alle vaste planten sterven af en het onkruid wordt zichtbaar.