(Erf)afscheiding

Bijna in elke tuin zijn afscheidingen niet meer weg te denken. Er zijn veel verschillende keuzes in soorten afscheidingen! Een afscheiding kan veel verschillende functies hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie oplossing om containers te verstoppen!

Wilt u een nieuwe (erf)afscheiding of zit u erover na te denken om een (erf)afscheiding te vervangen? Neem dan contact met ons op om te kijken welke (erf)afscheiding het beste bij u past.

Welke (erf)afscheiding past er nou bij u?

Een goede erfafscheiding zorgt voor privacy in uw tuin. Het liefst wilt u natuurlijk een afscheiding die u mooi vindt maar die ook goed past bij de look en feel van uw tuin!

Tegenwoordig is er veel keuze in soorten afscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Betongaas laten begroeien met Hedera (klimop);
  • Een afscheiding van (hard)hout;
  • Heidematten of wilgentenen;
  • Beplanting (haag).

Een houten afscheiding heeft als voordeel dat u sneller de privacy heeft in uw tuin. Een haag of betongaas met Hedera moet eerst minimaal een jaar groeien voordat het helemaal dicht zit. Houten afscheidingen kunnen heel fraai zijn en bovendien is er veel keuze in verschillende soorten hout.

Wij werken op het moment veel met Zweeds Rabat (Douglas), dit noemen we ook wel potdekselen of stapelen.

Houdt u van natuur en groen, dan is een haag of een afscheiding van Hedera (klimop) waarschijnlijk de beste keuze voor u!

Heeft u interesse in een (erf)afscheiding? Of heeft u advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Onze diensten

Dé verlenging van uw woonkamer, wie droomt hier nou niet van? Niet alleen staat een overkapping chique, ook is een overkapping heel functioneel.
Kent u dat? U komt ’s avonds thuis van uw werk en het is rondom uw huis helemaal donker. Dan is het niet mogelijk om optimaal te genieten van uw tuin.
Een tuinontwerp naar uw wensen en eisen. We houden rekening met kleuren, stijlen, materialen en uw wensen natuurlijk. Hoe ziet uw droomtuin eruit?