Tuinaanleg

Herkent u dat? Net verhuisd of al heel lang dezelfde tuin. Af en toe is het tijd voor wat nieuws want wensen kunnen veranderen. Wat uw wens ook is, wij kunnen u helpen om dit te realiseren.

Tuinaanleg

Een nieuwe tuin (laten) aanleggen!

Herkent u dat? Net verhuisd of al heel lang dezelfde tuin. Af en toe is het tijd voor wat nieuws want wensen kunnen veranderen. Wat uw wens ook is, wij kunnen u helpen om dit te realiseren. Wilt u de tuin volledig opnieuw inrichten of juist een aantal onderdelen in uw tuin aanpassen of veranderen? Tegenwoordig zijn er veel verschillende mogelijkheden om uw tuin een nieuwe, frisse look en feel te geven. Denk bijvoorbeeld aan:

Wanneer u de tuin opnieuw wil inrichten, kunnen wij een compleet tuinontwerp maken op basis van al uw wensen. Een helder plan, waarmee wij voor u aan de slag gaan deze droomtuin te realiseren. Maar, heeft u zelf al een heel helder idee? Dan kunnen wij ook zonder ontwerp aan de slag. U vertelt ons alle wensen en wij voeren vakkundig de werkzaamheden voor u uit. Vooraf ontvangt u altijd een passende offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen of renoveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Onze diensten

Een tuinontwerp naar uw wensen. We houden rekening met kleuren, stijlen, materialen en uw wensen natuurlijk. Hoe ziet uw droomtuin eruit?
Een vijver. Dé blikvanger in uw tuin. Denkt u eens aan al die prachtige waterlelies en aan dat rustgevende geluid van het water en de vissen om uw heen.
Beplanting in een tuin is van essentieel belang voor de sfeer en de uitstraling van uw tuin. Door de juiste beplanting te kiezen komt uw tuin meer tot z’n recht.
In de meeste gevallen is bestrating de basis van iedere tuin en zorgt ervoor dat u iedere zomer op uw terras kunt zitten en gemakkelijk door uw tuin kunt bewegen.
Een prachtige houten vlonder als terras zorgt voor een natuurlijke uitstraling in uw tuin en kan een heel goed alternatief zijn voor bestrating.
Een erfafscheiding zorgt voor privacy in uw tuin maar kan ook nog andere functies hebben zoals veiligheid en om de containers te verstoppen.
Dé verlenging van uw woonkamer, wie droomt hier niet van? Niet alleen staat een overkapping chique, ook is een overkapping heel functioneel.
Kent u dat? U komt ’s avonds thuis van uw werk en het is rondom uw huis helemaal donker. Dan is het niet mogelijk om optimaal te genieten van uw tuin.

Vakkundige tuinaanleg

Wij van Hoveniersbedrijf Loek Barte streven er naar om elke tuin te realiseren naar uw wensen en budget. Omdat wij al 29 jaar ervaring in ons vak hebben, kunnen we goed inschatten wat er wel en wat er niet mogelijk is en wat dan eventueel een goede oplossing kan zijn en die het beste bij u past.

Kwaliteit en transparantie staan bij ons in een hoog vaandel. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Geen één uitdaging is voor ons te gek! Er staat een team van vakkundige Hoveniers voor u klaar.
Wilt u uw droomtuin laten realiseren?

Contactformulier