Onkruidbestrijding

Tegenwoordig werkt de onkruidbestrijding iets anders dan dat het voorheen ging. ‘Vroeger’ werden er bestrijdingsmiddelen zoals Round-Up gebruikt om onkruid te bestrijden.

Onkruid… je zal het maar hebben

Elke tuin heeft onkruid. De één trekt het weg en de ander leert er mee leven. Allebei is goed en voor beide methodes zijn er handige tips die kunnen helpen in de eeuwige strijd tegen onkruid.

Heeft u genoeg van die strijd? Of heeft u hier geen tijd voor of zin meer in? Neem dan contact met ons op. Misschien is periodiek onderhoud de oplossing voor u!
Wieden
Schoffelen
Striemen
Heet water
Verbranden
Previous slide
Next slide

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Onkruiden die je absoluut niet wil in de tuin 

Op basis van onze ervaringen hebben wij een top 4 gemaakt van de ergste ‘nachtmerries’ in de tuin. Deze onkruiden groeien verschrikkelijk snel of zijn bijna niet te bestrijden. In het kort beschrijven we wat voor onkruiden dit zijn en hoe u ze kunt herkennen en bestrijden.
Japanse duizendknoop
Zevenblad 
Haagwinde
Heermoes
Previous slide
Next slide

Onze diensten

Het is voorjaar! De planten gaan weer groeien en uw tuin begint kleur te krijgen. Dit betekent dat het tijd is voor de voorjaarsbeurt van uw tuin.
Het is weer tijd om uw tuin winterklaar te maken. De bladeren zijn van de bomen gevallen, alle vaste planten sterven af en het onkruid wordt zichtbaar.
Voor een prachtig gazon begint het gazononderhoud al in het vroege voorjaar. Wilt u dat uw gras net iets groener is dan bij de buren? Volgt u dan onze tips op!