Tuinonderhoud

Wilt u dat wij u een handje helpen of wilt u het onderhoud van uw tuin volledig aan ons overlaten? Dat, én alles er tussenin, kunnen wij voor u mogelijk maken.

Tuinonderhoud

De juiste verzorging voor uw tuin

Wilt u dat wij u een handje helpen of wilt u het onderhoud van uw tuin volledig aan ons overlaten? Dat, én alles er tussenin, kunnen wij voor u mogelijk maken. Wanneer het op tuinonderhoud aankomt, kunt u denken aan werkzaamheden als:

Onze diensten

Het is voorjaar! De planten gaan weer groeien en uw tuin begint kleur te krijgen. Dit betekent dat het tijd is voor de voorjaarsbeurt van uw tuin.
Het is weer tijd om uw tuin winterklaar te maken. De bladeren zijn van de bomen gevallen, alle vaste planten sterven af en het onkruid wordt zichtbaar.
Voor een prachtig gazon begint het gazononderhoud al in het vroege voorjaar. Wilt u dat uw gras net iets groener is dan bij de buren? Volgt u dan onze tips op!
In de tijd van nu werkt het bestrijden van onkruid anders. ‘Vroeger’ werden er bestrijdingsmiddelen gebruikt. Nu zijn daar andere methodes voor.

Wilt u een onderhoudscontract?

Ziet u het tuinieren zelf niet zo zitten? Heeft u er weinig tot geen tijd voor? Of vindt u het simpelweg niet leuk om te doen, maar wilt u wel van een heerlijke tuin genieten… Dan is een onderhoudscontract dé oplossing. Wij zullen periodiek uw tuin onderhouden. Uiteraard naar uw wensen en alles in overleg. Het is mogelijk dat wij maandelijks langskomen of een aantal keer per jaar.
Interesse in een onderhoudscontract? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contactformulier