Voorjaarsbeurt

Het is voorjaar! De planten gaan weer groeien en uw tuin begint kleur te krijgen. Dit betekent dat het tijd is voor de jaarlijkse voorjaarsbeurt. Heeft uw tuin een voorjaarsbeurt nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Tuinonderhoud in het voorjaar

Hoe zorgt u er voor dat u dit voorjaar uw tuin goed op orde hebt? Eén van de grootste uitdagingen in de tuin is het bijhouden. U kent het wel, u wiedt het onkruid en wanneer u dan de hele tuin hebt gehad kunt u weer opnieuw beginnen. Ook zijn er verschillende planten en bomen in uw tuin die gesnoeid moeten worden. U wilt er natuurlijk voor zorgen dat dit jaar het gras bij u groener is dan bij de buren!

Wij helpen u graag een goede een voorjaarsbeurt uit te voeren. Wij helpen u dan met:
Het resultaat van een goede voorjaarsbeurt is dat de tuin er geweldig bij ligt in het voorjaar en ook is voorbereid voor de zomer. Hierdoor kunt u zonder omkijken van uw tuin genieten. Heeft u bijvoorbeeld al eens nagedacht over het verplaatsen van planten, waardoor het onkruid dat er groeit minder opvalt? Een hele natuurvriendelijke oplossing en ook nog eens leuk voor het oog! Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van uw tuin.

Houdt u wel van tuinieren maar weet u niet waar te beginnen? Samen zorgen we voor een goede voorjaarsbeurt waarbij u ons een handje helpt. Wij zullen indien gewenst zoveel mogelijk uitleggen over de werkzaamheden die we uitvoeren, zodat u in de toekomst meer zelf kunt doen!

Geïnteresseerd in een voorjaarsbeurt? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze diensten

Het is weer tijd om uw tuin winterklaar te maken. De bladeren zijn van de bomen gevallen, alle vaste planten sterven af en het onkruid wordt zichtbaar.
Voor een prachtig gazon begint het gazononderhoud al in het vroege voorjaar. Wilt u dat uw gras net iets groener is dan bij de buren? Volgt u dan onze tips op!
In de tijd van nu werkt het bestrijden van onkruid anders. ‘Vroeger’ werden er bestrijdingsmiddelen gebruikt. Nu zijn daar andere methodes voor.