Tuinontwerp

Een tuinontwerp naar wens. Wij houden rekening met bijvoorbeeld gebruik van kleuren, stijlen, materialen, bloeivoorkeuren. Maar ook uw levensstijl is bepalend. Is bijvoorbeeld gras voor uw kinderen belangrijk? Dan houden wij daar rekening mee.

Een nieuwe tuin doet wonderen!

Wilt u uw tuin laten ontwerpen? Gebaseerd op uw wensen en passend bij uw woning en woonomgeving maakt onze tuinarchitect een ontwerp voor u.

Uw tuinontwerp is helemaal gratis als u besluit het traject met ons voort te zetten en de tuin door Hoveniersbedrijf Loek Barte laat aanleggen. In het geval dat u alleen kiest voor een vakkundig tuinontwerp, bedragen de kosten tussen €150,- en € 700,-. Dit is afhankelijk van de grootte van uw tuin en het ontwerp.

Onze diensten

Een vijver. Dé blikvanger in uw tuin. Denkt u eens aan al die prachtige waterlelies en aan dat rustgevende geluid van het water en de vissen om uw heen.
Beplanting in een tuin is van essentieel belang voor de sfeer en de uitstraling van uw tuin. Door de juiste beplanting te kiezen komt uw tuin meer tot z’n recht.
In de meeste gevallen is bestrating de basis van iedere tuin en zorgt ervoor dat u iedere zomer op uw terras kunt zitten en gemakkelijk door uw tuin kunt bewegen.