Over ons

Wij zijn Hoveniersbedrijf Loek Barte. Een bedrijf dat zijn vak verstaat met personeel dat zijn ervaring doorgeeft aan de klant. Kwaliteit en transparantie staan bij ons op de eerste plaats.

Wij werken altijd in vaste tweetallen wat zorgt voor een goedlopende samenwerking.

Onze medewerkers voeren met veel plezier en kunde hun vak uit en dat is terug te zien op de werkvloer!

Hoveniersbedrijf Loek Barte

Uw groen in goede handen

Al 29 jaar een specialist in hovenierswerk! Dit betekent dan ook dat de hoveniers van Loek Barte al meer dan 29 jaar vakmanschap en kwaliteit leveren. U bent toe aan een nieuwe tuin? Of u wilt het één en ander aanpassen in uw bestaande tuin? Dat kan met Hoveniersbedrijf Loek Barte uit Tienhoven. Wij ontwerpen, onderhouden en leggen met veel kwaliteit tuinen aan. Ook voor professionele bestrating en dakterrassen bent u bij Hoveniersbedrijf Loek Barte aan het juiste adres.

Een team dat zijn vak verstaat. Hoveniersbedrijf Loek Barte is een klein hoveniersbedrijf waar persoonlijk contact met de klant voorop staat. Met veel plezier en liefde voor ons vak werken we voor particulieren en bedrijven. Een vast team van vakbekwame hoveniers staat voor u klaar.
Hoveniersbedrijf-Loek-Barte-Utrecht-Loek-02

Loek Barte

Loek heeft het bedrijf “Hoveniersbedrijf Loek Barte” opgericht in 1992. Hij heeft veel contact met onze klanten, maakt offertes en springt bij waar het nodig is!

Hoveniersbedrijf-Loek-Barte-Utrecht-Stefan-03

Stefan Barte

Stefan werkt sinds 2018 bij ons bedrijf en is vanaf 01-01-2019 medevennoot geworden in ons bedrijf. Hij is een allround medewerker van onderhoud tot aanleg, planning en klantcontact!
Hoveniersbedrijf-Loek-Barte-Utrecht-Erik-04

Eric

Eric werkt al sinds 1998 bij ons bedrijf en is een echte hovenier in hart en nieren. Zijn specialiteit is het onderhouden van tuinen, hij heeft dan ook een enorme plantenkennis!
Hoveniersbedrijf-Loek-Barte-Utrecht-Micheal-05

Michael

Michael werkt sinds 2007 bij ons bedrijf en is een echte “Pietje Precies”! Hij is onze specialist op het gebied van aanleg van tuinen en zorgt voor een hoog afwerkingsniveau.
Hoveniersbedrijf-Loek-Barte-Utrecht-Damian-06

Damian

Damian werkt sinds 2016 bij ons bedrijf. Hij is bij ons begonnen als leerling hovenier. Inmiddels heeft hij zijn vakopleiding afgerond is een betrouwbare kracht tuinaanleg.

Hoveniersbedrijf-Loek-Barte-Utrecht-Dean-07

Dean

Dean werkt sinds 2018 bij ons bedrijf. Hij is onze jongste aanwinst en is een enthousiaste medewerker in het tuinonderhoud.
Hoveniersbedrijf-Loek-Barte-Utrecht-Kees-08

Kees

Kees heeft in zijn schoolperiode gewerkt als stagiair bij ons en is sinds 1 juli 2019 bij ons bedrijf komen werken. Hij is een echte vakman op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud.