Najaarsbeurt

Het is weer tijd om uw tuin winterklaar te maken. De bladeren zijn van de bomen gevallen, alle vaste planten sterven af en het onkruid wordt zichtbaar. Kortom uw tuin ziet er nu niet zo verzorgd uit. Maar, waar nu te beginnen? Hoe zorgt u er nou voor dat u de tuin wel netjes krijgt?

Tuinonderhoud in het najaar

Wanneer alle bladeren van de bomen en heesters zijn gevallen, kan de najaarsbeurt beginnen. Wij kunnen u helpen door diverse werkzaamheden uit te voeren om uw tuin winterklaar te maken:

Het opruimen van bladeren zorgt ervoor dat uw tuin er netjes en verzorgd uitziet, maar het is óók een optie om de bladeren juist te laten liggen. Dit zorgt voor een vergrote biodiversiteit in uw tuin en dient als mest voor uw planten.

Het resultaat van een goede najaarsbeurt is bereikt zodra de tuin er geweldig bij ligt in de winter en alvast is voorbereid op het voorjaar! Hierdoor kunt u zonder omkijken van uw tuin genieten.

Houdt u van tuinieren en buiten zijn, maar weet u niet waar te beginnen? Wij kunnen de najaarsbeurt samen doen. Wij komen langs en u helpt zelf een handje mee. Wij zullen zoveel mogelijk uitleggen over de werkzaamheden die we doen, zodat u dit in de toekomst zelf zou kunnen oppakken. Maar, alles in overleg. Ziet u het niet zitten om zelf mee te helpen? Dan nemen we graag de gehele najaarsbeurt uit handen.

Geïnteresseerd in een najaarsbeurt? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze diensten

Voor een prachtig gazon begint het gazononderhoud al in het vroege voorjaar. Wilt u dat uw gras net iets groener is dan bij de buren? Volgt u dan onze tips op!
In de tijd van nu werkt het bestrijden van onkruid anders. ‘Vroeger’ werden er bestrijdingsmiddelen gebruikt. Nu zijn daar andere methodes voor.
Het is voorjaar! De planten gaan weer groeien en uw tuin begint kleur te krijgen. Dit betekent dat het tijd is voor de voorjaarsbeurt van uw tuin.