Vlonders

Een prachtig natuurlijk terras van duurzaam hardhout, wie wil dat nou niet? Op het gebied van vlonders is veel mogelijk. Bijvoorbeeld verhoogd of boven het water. Ook in materiaalkeuze is er veel mogelijk en voor iedere wens een oplossing

Een natuurlijke vlonder, of toch niet?

Met een houten vlonder creëert u een mooi, strak terras in uw tuin. Een vlonder kan zorgen voor een natuurlijke uitstraling en kan een goed alternatief zijn voor bestrating. Ook de combinatie van bestrating en een houten vlonder kan heel mooi zijn.

Wanneer wij een vlonder bij u aanleggen, gebruiken wij uitsluitend duurzame materialen welke duurzaamheidsklasse 1 hebben en FSC gecertificeerd zijn.

De vlonders die wij aanleggen, worden op een onderstel geschroefd waarvan de palen in de grond geheid (geslagen) worden. De palen worden gebruikt om gordingen (dragers) aan te monteren, waar de planken op geschroefd worden. Wij hanteren deze manier van werken omdat we dan zeker weten dat vlonder heel lang mee gaat en ook goed blijft. Het is mogelijk om een vlonder als terras aan uw huis te maken. Neem ook zeker contact op wanneer u een vlonder aan of boven het water wil realiseren.

Tegenwoordig is het gebruik van composiet ook heel populair. De kwaliteit van dit product neemt sterk toe en het is een mooi resultaat omdat er geen schroefgaten te zien zijn.

Een composiet vlonder moet net zoals een hardhouten vlonder geschroefd worden op een onderstel zoals hierboven beschreven.

Zoals u ziet is er op het gebied van vlonders heel veel mogelijk en zijn er veel materialen beschikbaar.

Heeft u advies en hulp nodig bij het aanleggen van uw vlonder? Wij staan voor u klaar

Onze diensten

Een erfafscheiding zorgt voor meer privacy in uw tuin maar kan ook nog andere functies hebben zoals veiligheid en om de containers te verstoppen.
Dé verlenging van uw woonkamer, wie droomt hier nou niet van? Niet alleen staat een overkapping chique, ook is een overkapping heel functioneel.
Kent u dat? U komt ’s avonds thuis van uw werk en het is rondom uw huis helemaal donker. Dan is het niet mogelijk om optimaal te genieten van uw tuin.