Hoveniersbedrijf Loek Barte

Hovenier Utrecht

Op zoek naar een goede hovenier in Utrecht? Dan bent u bij hoveniersbedrijf Loek Barte aan het juiste adres. Al meer dan 29 jaar een begrip in Utrecht en omstreken. Hoveniersbedrijf Loek Barte is een ervaren hoveniersbedrijf uit Utrecht waar kwaliteit en vakmanschap leveren hoog in het vaandel staat. Bij hoveniersbedrijf Loek Barte kunt u terecht voor verschillende werkzaamheden, zoals:
Bent u toe aan een nieuwe tuin? Wilt u het een en ander aanpassen in uw bestaande tuin? Of heeft uw tuin een onderhoudsbeurt nodig?

Download onze gratis brochure

Download onze gratis brochure

Hovenier-Utrecht-Loek-Barte-5

Tuinonderhoud hovenier Utrecht

Beschikt u over een mooie tuin? Dan kunt u hovenier Utrecht inschakelen voor het onderhouden van uw tuin. U kunt extra lang van uw tuin genieten als deze goed onderhouden wordt. Vaste planten hebben de juiste aanpak nodig voor een goede bloei en ook bomen en struiken moeten voor een optimale groei regelmatig gesnoeid worden. Bij tuinonderhoud horen verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan:
Door het tuinonderhoud door hoveniersbedrijf Loek Barte uit Utrecht te laten doen, bent u het hele jaar verzekerd van een nette en frisse tuin die vakkundig onderhouden is en waar u het hele jaar plezier van kunt hebben! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met u door te spreken.

Wij zijn gespecialiseerd in

Tijd voor verandering in uw tuin?
Hieronder vind je meer informatie over de specialisaties van Hoveniersbedrijf Loek Barte.
Hovenier-Utrecht-Loek-Barte-10

Tuinonderhoud

Hulp nodig bij het onderhouden van uw tuin?

Hovenier-Utrecht-Loek-Barte-11

Tuinontwerp

Tuin naar uw wens laten ontwerpen?

Hovenier-Utrecht-Loek-Barte-12

Tuinaanleg

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen?

Hovenier-Utrecht-Loek-Barte-13

Tuinadvies

Behoefte aan advies over uw huidige tuin?

Tuinaanleg hovenier Utrecht

Bent u niet (meer) tevreden over uw huidige tuin en bent u toe aan iets nieuws? Onze hoveniers Utrecht helpen u graag bij het aanleggen van een volledig nieuwe tuin of een onderdeel daarvan. Wij kunnen iedere gewenste tuin voor u aanleggen. Daarbij maakt het niet uit of u zelf een ontwerp aanlevert, of dat wij het tuinontwerp gemaakt hebben. Tijdens de aanleg hoeft u zich nergens zorgen over te maken, want hoveniersbedrijf Loek Barte verzorgt alle werkzaamheden tijdens het aanleggen van uw nieuwe tuin. Van beplanting en bestrating tot het maken van een nieuwe terras of vlonder. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin!

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gratis een offerte aan

Hovenier-Utrecht-Loek-Barte-7

Tuinontwerp door hovenier uit Utrecht

Wilt u een tuin laten ontwerpen? Gebaseerd op uw wensen en passend bij uw huis en woonomgeving maakt onze tuinarchitect een passend ontwerp voor u. Tijdens het ontwerpen wordt er rekening gehouden met verschillende onderdelen, zoals het gebruik van kleuren, stijlen, materialen en bloeivoorkeuren. Daarnaast is ook uw levensstijl bepalend. Is bijvoorbeeld gras voor uw kinderen belangrijk? Dan houden wij daar rekening mee. Laat u de tuin ook door hovenier Utrecht aanleggen en onderhouden? Dan is het tuinontwerp altijd kosteloos! Zo krijgt u eindelijk die perfecte tuin, waar u eerst alleen maar van kon dromen!

Kosten hovenier Utrecht

De kosten voor een hovenier uit Utrecht zijn sterk afhankelijk van de diensten die u afneemt. Wanneer u alleen eenmalig tuinonderhoud wilt laten uitvoeren, bent u voordeliger uit danwanneer u uw tuin volledig opnieuw wilt laten aanleggen. Bij hoveniersbedijf Loek Barte uit Utrecht is het ook mogelijk om losse taken aan onze ervaren hoveniers uit te besteden, zoals het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden of het onderhouden van uw gazon.


Benieuwd wat een professionele hovenier in Utrecht voor u gaat kosten? Vraag dan een gratis offerte bij ons aan. Wij helpen u graag bij het in bloei zetten van uw tuin of om deze eens goed onder handen te nemen.

Hovenier-Loek-Barte-Utrecht-3-05

Uitgelichte tuinprojecten

Heeft u inspiratie nodig voor uw tuinwensen? Bekijk dan ons recente werk. Dit zijn onze uitgelichte projecten waar wij en onze klanten heel erg trots op zijn!