Hoveniersbedrijf Loek Barte

Tuinaanleg Utrecht

Wanneer u een mooie tuin hebt (laten) ontwerpen is het tijd om de tuin ook te laten aanleggen. Hoveniersbedrijf Loek Barte uit Utrecht helpt u graag bij het aanleggen van uw nieuwe tuin, zodat u er volop van kunt genieten. Er zijn veel verschillende mogelijkheden bij het aanleggen van een mooie en nieuwe tuin te hebben. Bij het aanleggen van een nieuwe tuin is het bijvoorbeeld mogelijk om een vijver aan te laten leggen, specifieke tuinverlichting te kiezen of om voor speciale bestrating te kiezen. Een tuin welke perfect is aangelegd door hovenier Utrecht, zorgt ervoor dat u er vele jaren van kunt genieten!

Download onze gratis brochure

Download onze gratis brochure

Hovenier-Utrecht-Tuinaanleg-Loek-Barte-5

Hoe moet je beginnen met tuinaanleg Utrecht

Als u uw tuin in Utrecht (of omgeving) opnieuw wilt laten aanleggen, dan is het goed om eerst goed na te denken over wat u allemaal graag in uw tuin wilt hebben. Wilt u een tuin waar u heerlijk op het terras kunt zitten, een tuin welke geschikt is voor de kinderen of een tuin die een rustige en ruime uitstraling heeft? Er zijn veel verschillende mogelijkheden om volop te genieten van een nieuwe tuin. Bij Hoveniersbedrijf Loek Barte is het ook mogelijk om een tuinontwerp op maat te laten maken, zodat u daar totaal geen zorgen over hoeft te hebben. In het tuinontwerp staan alle platen en paden op de juiste manier getekend. Tuinaanleg Utrecht? Hoveniersbedrijf Loek Barte helpt u graag! Hoveniersbedrijf Loek Barte helpt u graag!

Wij zijn gespecialiseerd in

Tijd voor verandering in uw tuin?
Hieronder vind je meer informatie over de specialisaties van Hoveniersbedrijf Loek Barte.
Hovenier-Utrecht-Tuinaanleg-Loek-Barte-10

Tuinonderhoud

Hulp nodig bij het onderhouden van uw tuin?

Hovenier-Utrecht-Tuinaanleg-Loek-Barte-11

Tuinontwerp

Tuin naar uw wens laten ontwerpen?

Hovenier-Utrecht-Tuinaanleg-Loek-Barte-12

Tuinaanleg

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen?

Hovenier-Utrecht-Tuinaanleg-Loek-Barte-13

Tuinadvies

Behoefte aan advies over uw huidige tuin?

Fases tuinaanleg Utrecht

Het aanleggen van een nieuwe tuin gebeurt in een aantal fases. Het begint allemaal met een duidelijk uitgewerkt tuinontwerp, zodat alle wensen en plaatsen duidelijk zijn. Hierna worden de volgende fases doorlopen bij een tuinaanleg Utrecht. Er wordt gestart met het inmeten de tuin. De hoveniers weten dan precies waar de bestrating, beplanting en bijvoorbeeld het gazon moet komen. Vervolgens wordt er begonnen met het grondwerk, waarbij oude planten en de oude bestrating verwijderd zullen worden. Afhankelijk van de wensen wordt vervolgens gestart met het bemesten van de tuin, (aan)leggen van de bestratingtuinverlichtingtuinafscheiding en bijvoorbeeld het plaatsen van een overkapping. Daarnaast wordt een eventuele schutting nog geplaatst, wordt de beplanting aangebracht en wordt het gazon gelegd. Hierdoor begint het uiteindelijk steeds meer op uw geweldige nieuwe tuin te lijken.

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gratis een offerte aan

Hovenier-Utrecht-Tuinaanleg-Loek-Barte-7

Juiste moment voor tuinaanleg Utrecht

Als u van plan bent om een nieuwe tuin aan te laten leggen, dan is het verstandig om dit voor een deel in de herfst en de winter te doen. Het is dan namelijk mogelijk om er volop van te genieten in het voorjaar. Zo lang het niet vriest is er veel mogelijk om een nieuwe tuin aan te leggen.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan.

Kosten tuinaanleg Utrecht

De kosten voor een tuinaanleg in Utrecht en omgeving zijn sterk afhankelijk van de diensten die u afneemt. Tuinaanleg Utrecht kan bestaan uit het aanleggen van een volledige tuin of een onderdeel daarvan. Bij hoveniersbedijf Loek Barte uit Utrecht is het mogelijk om ook een tuinontwerp te laten maken. Wilt u liever uw eigen tuinontwerp laten uitvoeren? Dan is dat geen enkel probleem!

Benieuwd wat een professionele tuinaanleg in Utrecht voor u gaat kosten? Vraag dan een gratis offerte bij ons aan. Wij helpen u graag bij het aanleggen van uw nieuwe tuin.
Hovenier-Loek-Barte-Utrecht-3-05

Uitgelichte tuinprojecten

Heeft u inspiratie nodig voor uw tuinwensen? Bekijk dan ons recente werk. Dit zijn onze uitgelichte projecten waar wij en onze klanten heel erg trots op zijn!

Vijver renovatie

Tuinaanleg
Bekijk project

Vijver renovatie

Tuinaanleg
Bekijk project

Vijver renovatie

Tuinaanleg
Bekijk project