Bestrating

Bestrating heeft meerdere functies in een tuin. Een heerlijk terras aan uw woning of elders in uw tuin, paden rondom uw tuin of een oprit waar u uw auto op parkeert. Tegenwoordig ontkomen we er niet meer aan om bestrating te gebruiken als basis van een tuin. Gelukkig zijn daar heel veel mogelijkheden in en is er voor iedere wens een oplossing.

Bestrating, wie heeft dat nou niet?

Bestrating is in de meeste gevallen de basis van iedere tuin en zorgt ervoor dat u in de zomer heerlijk op uw terras kan zitten. Geniet optimaal van uw tuin!

Tegenwoordig is er veel keuze in materiaal, afmetingen en kleur. Keramisch is een soort materiaal wat we tegenwoordig veel gebruiken. Het is gemakkelijk te verwerken en krast of verkleurt niet, in tegenstelling tot andere producten zoals natuursteen. Een bijkomend voordeel is dat er heel veel keuze is qua kleuren en eventuele patronen.

Tegels zijn mooi te combineren met (gebakken) klinkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een terras van tegels, met paden van klinkers.
Er zijn sinds een paar jaar ook zeer goede producten op de markt om de bestrating te kunnen voegen. Dit voegmiddel laat water door en zorgt ervoor dat er weinig tot geen onkruid meer tussen de voegen zal groeien. Dit is mogelijk voor tegels maar ook voor klinkers, een echte uitkomst voor iedereen die geen zin heeft in het wieden van onkruid!

Uiteraard kunnen wij u adviseren om hierin een juiste keuze te maken, passend bij u en de sfeer van uw tuin. Vervolgens kunnen wij ervoor zorgen dat de bestrating op een vakkundige manier gelegd wordt, zodat u daar jarenlang plezier van heeft!

Heeft u inspiratie of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten

Een prachtige houten vlonder als terras zorgt voor een natuurlijke en rustige uitstraling in uw tuin en kan een heel goed alternatief zijn voor bestrating.
Een erfafscheiding zorgt voor meer privacy in uw tuin maar kan ook nog andere functies hebben zoals veiligheid en om de containers te verstoppen.
Dé verlenging van uw woonkamer, wie droomt hier nou niet van? Niet alleen staat een overkapping chique, ook is een overkapping heel functioneel.