Vijver

De blikvanger van uw tuin! Een vijver wordt vaak in een tuin gebruikt om een rustpunt te creëren. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om uw wensen te vertalen in een vijver. Wilt u die droomvijver? Of juist advies om uw vijver weer mooi helder te krijgen?

Vijver aanleggen

Een vijver, de blikvanger van uw tuin! Denk eens aan die prachtige bloeiende waterlelies en aan mooie siervissen. Een vijver wordt vaak in een tuin aangelegd als rustpunt van de tuin. Kiest u voor een verhoogde vijver? Dan kunt u de verhoogde vijverrand gebruiken om op te zitten en te genieten van het rustige geluid van het water. Ook is een verhoogde vijver vaak aantrekkelijker in verband met veiligheid.

Natuurlijk zijn er vele verschillende keuzemogelijkheden in soorten vijvers en de functie ervan. Gaat u voor een vijver die gelijk is met het straatoppervlak of juist een mooie natuurlijke vijver. Hierbij zijn de vijverranden vaak afgewerkt met prachtige oeverbeplanting.
Uiteraard kunnen wij u adviseren over alle verschillende vijvers die er zijn en natuurlijk over hoe de vijvers het beste onderhouden kunnen worden. Wist u dat: u uw vijver mooi helder kan krijgen door het toepassen van zuurstofplanten in de vijver?

Wilt u graag een vijver in uw tuin of wilt u uw vijver weer mooi helder krijgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor advies op maat.

Onze diensten

Beplanting in een tuin is van essentieel belang voor de sfeer en de uitstraling van uw tuin. Door de juiste beplanting te kiezen komt uw tuin meer tot z’n recht.
In de meeste gevallen is bestrating de basis van iedere tuin en zorgt ervoor dat u iedere zomer op uw terras kunt zitten en gemakkelijk door uw tuin kunt bewegen.
Een prachtige houten vlonder als terras zorgt voor een natuurlijke en rustige uitstraling in uw tuin en kan een heel goed alternatief zijn voor bestrating.