Overkapping

Tegenwoordig is een overkapping of kapschuur niet meer uit een tuin te denken. Een overkapping in uw tuin ziet er niet alleen mooi en chique uit, het heeft nog meer voordelen zoals een ‘extra woonkamer’ of juist iets meer bergruimte wanneer u er voor kiest om er een schuurtje aan te laten maken. Wilt u graag een overkapping in uw tuin? Laat ons dan meedenken om voor uw wens de beste keuze te maken!

Overkapping of kapschuur?

Verlenging van uw woonkamer, wie droomt er niet van deze extra ruimte. Niet alleen staat een overkapping sierlijk in uw tuin, met een overkapping kunt u tijdens alle seizoenen heerlijk buiten van de tuin genieten!

Overkappingen zijn in vele soorten en maten kant en klaar te krijgen, maar wij bouwen ook overkappingen op maat. Wilt u een robuuste uitstraling, met grote zware palen? Of juist een sfeervolle kapschuur met authentieke dakpannen of een duurzaam sedumdak?

Er is heel veel mogelijk en wij kunnen u voorzien van goed advies en een overkapping of kapschuur bouwen volledig naar uw wens!

Heeft u interesse in een overkapping? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten

Kent u dat? U komt ’s avonds thuis van uw werk en het is rondom uw huis helemaal donker. Dan is het niet mogelijk om optimaal te genieten van uw tuin.
Een tuinontwerp naar uw wensen en eisen. We houden rekening met kleuren, stijlen, materialen en uw wensen natuurlijk. Hoe ziet uw droomtuin eruit?
Een vijver. Dé blikvanger in uw tuin. Denkt u eens aan al die prachtige waterlelies en aan dat rustgevende geluid van het water en de vissen om uw heen.