Verlichting

Door verlichting in uw tuin te gebruiken komt uw tuin veel meer tot z’n recht. Het zorgt niet alleen voor sfeer maar ook voor veiligheid. Er is heel veel mogelijk op het gebied van verlichting. Denk hierbij aan bomen uitlichten met grondspots of juist een prachtige border uitlichten met lampen die meewaaien in de wind. Wilt u een dag-tuin én een avond-tuin? Neem dan contact met ons op!

Avond-tuin

Misschien herkent u dat wel, na een lange werkdag komt u in het donker thuis. Door verlichting toe te passen in uw tuin, geeft dat ’s avonds veel sfeer en veiligheid. Zo kunt u ook in de avonduren genieten van uw tuin.

Wilt u een dag-tuin en een avond-tuin? Wij werken met de verlichting van In-Lite®. Dit systeem werkt volledig op zwakstroom waardoor het makkelijk aan te sluiten is. Het systeem is heel gemakkelijk aan te leggen in een ‘bestaande’ tuin, zonder alles overhoop te halen! Er zijn veel variaties mogelijk op het gebied van In-Lite®, we kunnen gebruik maken van veel verschillende soorten armaturen.
Denk hierbij aan:
Sinds een jaar werken wij veel met het SMART systeem van In-Lite®. Dit systeem zorgt er voor dat u de verlichting volledig kan regelen met uw smartphone of tablet door middel van een app. Het is zelfs mogelijk om maximaal 3 verschillende zones aan te leggen in uw tuin. Dit houdt in dat er 3 kabel-ingangen zijn in de transformator (het SMART apparaat dat alles regelt), die alle drie apart ingesteld kunnen worden.

Het grote voordeel van zwakstroom is dat het niet veel stroom kost en dat het niet zo storingsgevoelig is als 220V verlichting. De armaturen kunnen makkelijk (tot 10 keer) verplaatst worden en het is heel gemakkelijk om er armaturen bij de zetten (plug and play).

Wilt u ook graag een avond-tuin of wilt u advies over verlichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten

Een tuinontwerp naar uw wensen en eisen. We houden rekening met kleuren, stijlen, materialen en uw wensen natuurlijk. Hoe ziet uw droomtuin eruit?
Een vijver. Dé blikvanger in uw tuin. Denkt u eens aan al die prachtige waterlelies en aan dat rustgevende geluid van het water en de vissen om uw heen.
Beplanting in een tuin is van essentieel belang voor de sfeer en de uitstraling van uw tuin. Door de juiste beplanting te kiezen komt uw tuin meer tot z’n recht.