Hoveniersbedrijf Loek Barte

Hovenier Maarssen

Op zoek naar een hovenier in Maarssen? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Loek Barte aan het juiste adres. Al meer dan 28 jaar een begrip in Maarssen en omstreken. Hoveniersbedrijf Loek Barte is een ervaren hoveniersbedrijf uit de omgeving van Maarssen waar het leveren van kwaliteit en vakmanschap belangrijk is. Bij Hoveniersbedrijf Loek Barte kunt u onder andere terecht voor de verschillende werkzaamheden:
Een nieuwe droomtuin laten ontwerpen? Uw tuin een onderhoudsbeurt nodig? Of wil u het een en ander laten aanpassen in uw bestaande tuin? Vraag dan snel een gratis offerte aan.

Download onze gratis brochure

Download onze gratis brochure

Hovenier-Maarssen-Loek-Barte-5

Tuinonderhoud hovenier Maarssen

Heeft u een mooie tuin, maar geen tijd om deze goed te onderhouden? Dan kunt u hovenier Maarssen inschakelen voor het onderhouden van uw tuin. U kunt extra lang van uw tuin genieten als deze goed onderhouden wordt. Struiken en bomen moeten voor een optimale groei regelmatig gesnoeid worden en ook vaste planten hebben de juiste aanpak nodig voor een goede bloei. Bij het onderhouden van uw tuin horen verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan:
Door uw tuin door Hoveniersbedrijf Loek Barte te laten onderhouden, bent u het hele jaar verzekerd van een nette en goed uitziende tuin die vakkundig onderhouden is en waar u het hele jaar plezier van kunt hebben. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met u door te spreken.

Wij zijn gespecialiseerd in

Tijd voor verandering in uw tuin?
Hieronder vind je meer informatie over de specialisaties van Hoveniersbedrijf Loek Barte.
Hovenier-Maarssen-Loek-Barte-10

Tuinonderhoud

Hulp nodig bij het onderhouden van uw tuin?

Hovenier-Maarssen-Loek-Barte-11

Tuinontwerp

Tuin naar uw wens laten ontwerpen?

Hovenier-Maarssen-Loek-Barte-12

Tuinaanleg

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen?

Hovenier-Maarssen-Loek-Barte-13

Tuinadvies

Behoefte aan advies over uw huidige tuin?

Tuinaanleg hovenier Maarssen

Interesse in het laten ontwerpen van uw droomtuin? Geheel passend bij uw huis en woonomgeving en gebaseerd op uw wensen maakt onze tuinarchitect een passend ontwerp voor u. Tijdens het ontwerpen wordt er rekening gehouden met verschillende onderdelen, zoals bijvoorbeeld het gebruik van kleuren, stijlen, materialen en bloeivoorkeuren. Daarnaast is ook uw levensstijl bepalend. Heeft u kinderen die graag buitenspelen? Dan houden wij daar rekening mee.

Laat u de tuin ook gelijk door hovenier Maarssen aanleggen en onderhouden? Dan is het ontwerp van uw nieuwe droomtuin altijd kosteloos. Op deze manier krijgt u eindelijk die gewenste tuin, waar u eerst alleen maar van kon dromen!

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gratis een offerte aan

Hovenier-Maarssen-Loek-Barte-7

Tuinaanleg hovenier Maarssen

Bent u toe aan een nieuwe tuin, omdat u niet (meer) tevreden bent over de huidige? Onze hoveniers Maarssen helpen u graag bij het aanleggen van een volledig nieuwe tuin of een onderdeel daarvan. Het maakt daarbij niet uit of u zelf een ontwerp aanlevert, of dat wij het tuinontwerp gemaakt hebben. Wij kunnen iedere gewenste tuin voor u aanleggen!

U hoeft zich tijdens de aanleg nergens zorgen over te maken, want Hoveniersbedrijf Loek Barte verzorgt alle werkzaamheden tijdens het aanleggen van uw nieuwe tuin. Van bestrating en beplanting tot het aanleggen van een nieuw terras of vlonder. Wij ondersteunen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin!

Kosten hovenier Maarssen

De kosten voor een hovenier uit Maarssen zijn afhankelijk van de diensten die u wilt. Wanneer u alleen eenmalig tuinonderhoud wilt laten uitvoeren, bent u voordeliger uit dan wanneer u uw tuin volledig opnieuw wilt laten aanleggen. Bij Hoveniersbedijf Loek Barte is het ook mogelijk om losse taken aan onze ervaren hoveniers uit te besteden, zoals het onderhouden van uw gazon of het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden.


Benieuwd wat een professionele hovenier in Maarssen gaat kosten? Vraag dan een gratis offerte bij ons aan. Wij helpen u graag bij het onder handen van uw tuin, plaatsen van een (nieuw) terras of het in bloei zetten van uw huidige tuin.

Hovenier-Loek-Barte-Utrecht-3-05

Uitgelichte tuinprojecten

Heeft u inspiratie nodig voor uw tuinwensen? Bekijk dan ons recente werk. Dit zijn onze uitgelichte projecten waar wij en onze klanten heel erg trots op zijn!